ЗІРКОВИЙ СТУДЕНТСЬКИЙ БАЛ

День Святого Валентина студенти Вінницького технічного коледжу відзначили ЗІРКОВИМ СТУДЕНТСЬКИМ БАЛОМ. Студентським виконавчим та профспілковим комітетами було організовано чудове свято грації, вишуканості та краси. Відчути себе в ролі справжніх Попелюшок та красенів-принців змогли більше 300 найкращих наших студентів.

Загриміламузика… Величним полонезом дебютантів розпочався казковий вечір. 6 танцювальних пар змагалися в танцювальний батлах за звання Короля та Королеви Балу, міс та містера Вишуканість, Глядацьких симпатій, грація, артистичність, романтичність.

але жоден з учасників свята не залишився без номінацій.

Романтичну атмосферу дійства доповнювали співочі та танцювальні таланти коледжу.

Вирішувало долю учасників журі в складі випускників нашого коледжу Бориса Максимчука — директора  спортивного клубу “Максимус”, Максімова Михайла, Віри Балєєвої – директора підліткового центру «Універ», Онуфрійчук Світлани Володимирівни – заступника директора з виховної роботи транспортного коледжу та Телегузової Олександри – голови Студентського Парламенту Вінниччини.

Вечір удався на славу. Всі були задоволені і в хорошому настрої. Наступного дня студенти знову приступили до навчання. Але тепер їм значно легше гризти граніт науки, адже у серці весна, на душі тепло і затишно, а хороших емоцій і вражень від Зіркового студентського балу залишиться надовго.

« of 2 »