Освіта та кар’єра

11 квітня 2014 р. профспілкові лідери вищих навчальних закладів І-ІІ взяли участь у науково-практичному семінарі «Формування здорового способу життя серед студентської молоді в умовах навчального закладу» та «круглому столі» «Обговорення Стратегії соціально-економічного розвитку України «Нова економіка»: думка молоді», що відбулися в рамках двадцять п’ятої міжнародної виставки «Освіта та кар’єра – 2014» у приміщенні Київського палацу дітей та юнацтва. У заході взяли представники Києва, Дніпропетровської, Луганської Полтавської, Сумської та Івано-Франківської областей.

Профспілкові організації студентів ВНЗ І-ІІ взяли участь у виставці-презентації «Розвиток соціальної активності у громадських організаціях студентів», що проводився в рамках міжнародної виставки.
Дипломами за участь у виставці-презентації громадських організацій студентів відзначені:
1. Первинна профспілкова організація студентів Промислово-економічного коледжу НАУ
2. Первинна профспілкова організація студентів Коледжу інформаційних технологій та землевпорядкування НАУ Первинна профспілкова організація студентів Київського коледжу будівництва, архітектури та дизайну
3. Первинна профспілкова організація студентів Київського коледжу зв’язку
4. Первинна профспілкова організація студентів Київського транспортно-економічного коледжу НТУ
5. Молодіжна громадська організація «Молодь за вищу освіту» (м.Київ)
Диплом нагороджений за участь у Двадцять п’ятій міжнародній виставці «Освіта та кар’єра – 2014» Промислово-економічного коледжу НАУ.

Add a Comment