Семінар «Волонтерська діяльність студентських організацій: стан та перспективи роботи»

22 жовтня 2014 р. у Київському Палаці дітей та юнацтва відбувся науково-практичний семінар «Волонтерська діяльність студентських організацій: стан та перспективи роботи» у якому взяли участь представники студентських та благодійних організацій та навчальних закладів.

На семінарі виступали представники з Інституту інноваційних технологій і змісту освіти, НПУ імені М.П. Драгоманова, Київського університету права Національної академії наук України, Університету «Україна», Торговельно-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету, Дніпропетровського монтажного технікуму, Промислово-економічного коледжу та представники МГО «Молодь за вищу освіту», МГО «Дніпровська хвиля» що обговорювали проблеми волонтерської діяльності.

На семінарі презентували соціальний проект «Діти янголи миру» започаткованийМолодіжною громадською організацією «Молодь за вищу освіту».

Представник Всеукраїнського благодійний фонд “Дитячий світ” розповів про реалізовані фондом проекти. По закінченню семінару учасники спілкувалися між собою.

Add a Comment