Освіта та кар’єра

15 листопада 2013 року профспілковий актив ВНЗ І-ІІ м.Києва відвідали Двадцять четверту міжнародну виставку „Освіта та кар’єра – День студента 2013” та міжнародну виставку закордонних навчальних закладів „Education abroad”.

У виставці брали участь навчальні заклади з України та з Великої Британії, Росії, Чехії, Кіпру, Ізраїлю, ОАЕ, Польщі, Франції, Литви, Австрії, Словаччини, Австралії, Латвії, Голландії, Німеччини.

Студенти також взяли участь у семінарі «Інформаційно-просвітницька робота у ВНЗ щодо впровадження Державної програми забезпечення рівних прав і можливостей жінок і чоловіків».

На Міжнародній спеціалізованій виставці „Освіта та кар’єра – День студента 2013” Промислово-економічний коледж відзначений організаторами виставки срібною медаллю у номінації «Розвиток соціальної активності студентів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації»

На Міжнародній спеціалізованій виставці „Освіта та кар’єра – День студента 2013” Промислово-економічний коледж відзначений організаторами виставки срібною медаллю у номінації «Розвиток соціальної активності студентів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації».

Add a Comment