ІІ НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ІСТОРІЯ, СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ ПРОФСПІЛКОВОГО РУХУ У СВІТІ»

5 червня 2019 р. на базі Академії праці, соціальних відносин і туризму відбудеться науково-практична конференція «Історія, сучасний стан та перспективи профспілкового руху у світі» , початок о 13.00 (Київ, Кільцева дорога 3а, ауд. 307)

Для участі в конферернції необхідно до 30 травня 2019 р. подати на адресу metody2013@ukr.net заявку на участь у конференції та тези виступу.

Вимоги до тез виступу: обсяг 1-2 сторінки формату А4, кегель 12, шрифт Arial, міжрядковий інтервал – 1, всі поля – 2 см, посилання в квадратних дужках одразу після цитування. З технічних міркувань просимо подавати тези без рисунків (графічних елементів) та максимум з однією таблицею, яка повинна мати назву. Зразок тез подано далі.

Участь у конференції є безкоштовною. Оргкомітет залишає за собою право відбору учасників конференції. Одним із ключових критеріїв відбору буде якість тез та їх відповідність тематиці конференції. Оргкомітет не покриває витрати на проїзд, проживання та харчування. Участь у роботі конференції можлива в onlaine режимі.

Оргкомітет: методичне об’єднання голів студентських профкомів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації, МГО “Молодь за вищу освіту”