ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Історія, сучасний стан та перспективи профспілкового руху у світі»

5 червня 2019 р. на базі Академії праці, соціальних відносин і туризму відбулася  ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Історія, сучасний стан та перспективи профспілкового руху у світі».

Електронна версія збірника:
https://www.socosvita.kiev.ua/sites/default/files/Zbirnyk_Conf_05_06_19.pdf

Відкрила роботу конференції  Семигіна Т. В., доктор політичних наук,  проректор з наукової роботи, професор, Академії праці, соціальних відносин і туризму, яка відзначила, що проведення наукової конференції сприятиме підвищенню професійної підготовки профспілкових лідерів та розвитку профспілкового руху.

З привітальним словом до учасників конференції звернулась Кислицька Н.Г., заступник голови профкому Київського коледжу будівництва, архітектури та дизайну, яка відзначила важливість співпраці між профспілковими організаціями щодо вирішення питань діяльності закладів системи фахової передвищої освіти.

На пленарному засіданні виступила Добровольська Г.О., доктор історичних наук, доцент, професор кафедри соціології та суспільних наук Академії праці, соціальних відносин і туризму, яка розповіла про роль і місце профспілок у системі соціального партнерства в Україні.

У своєму виступі Борисов О.С., головний спеціаліст Професійної спілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України, доповів про основні причини міграції української молоді до Європи.

У конференції взяли участь голови профкомів, викладачі, студенти Дніпровського державного коледжу будівельно-монтажних технологій та архітектури, Кременчуцького медичного коледжу імені В.І. Литвиненка, Вінницького технічного коледжу, Рогатинського державного аграрного коледжу, Київського коледжу будівництва, архітектури та дизайну, ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості», Коледжу мистецтв та дизайну Київського національного університету технологій та дизайну, Київського індустріального коледжу, Київського коледжу міського господарства, КМК ім. П. І. Гаврося та інших навчальних закладів.

Висловлюємо подяку Буяшенко В. В., ректору Академії праці, соціальних відносин і туризму,  доктору філософських наук, професору.

Проведена науково-практична конференція засвідчила що студенти усвідомлюють власну відповідальність за майбутнє держави…